Η FDS MACHINERY Ε.Ε. - ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ είναι η συνέχεια της ατομικής επιχείρησης που ίδρυσε ο Γεώργιος  Εφραιμίδης το 1966 στην οδό Ρεμπέλου 1 στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την εμπορία και service επαγγελματικών κυρίως ραπτομηχανών.


Το 1967 μεταφέρεται στην Ι. Δραγούμη 45  και τελεί αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Brother στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1974.


Το 2002, διαβλέποντας ότι οι ανάγκες της αγοράς οδηγούσαν στη ζήτηση όχι μόνο επαγγελματικών αλλά και οικιακών ραπτομηχανών και συσκευών, μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο στην Ι. Δραγούμη 38 και εμπλουτίζει τη γκάμα της με οικιακές ραπτομηχανές, συστήματα σιδερώματος, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και αναλώσιμα.


Μετά το 2008, οι δραστηριότητες της εταιρίας διευρύνονται ακόμα περισσότερο, καθώς αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της Singer στη Θεσσαλονίκη και το εξουσιοδοτημένο service.


Από το 2014 ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις για άμεσες αγορές μέσω διαδικτύου, δημιούργησε το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα www.aef.gr ώστε να εξυπηρετεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες διαδικτύου.


Η μακρόχρονη παρουσία της FDS MACHINERY Ε.Ε. - ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ στο χώρο της εμπορίας και του service παντός είδους επαγγελματικών και οικιακών ραπτομηχανών καθώς επίσης και η εξειδίκευση και εμπειρία των στελεχών της, εγγυώνται την διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την έγκαιρη παράδοση κάθε είδους έργου και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της.


FDS MACHINERY Ε.Ε. - ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ

Δ/νση: Ίωνος Δραγούμη 36 - T.K. 54631, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 525819

Όλο το 24ωρο 6939988448

email: info@aef.gr

Επίσημος αντιπρόσωπος